Beweeg en beleef jezelf
 
Op weg naar bewust Zijn

Pentenboek, muziek en dans! 


Een uurtje samen lezen, zingen en 

dansen rondom een prentenboek voor kleuters en groep 3. 


JA! ik wil een dansles!


Voor niets en niemand bang

Max is voor niets en niemand bang. Niet voor enge films of het donker, niet voor gruwelijke monsters of voor heksen... Maar iedereen is toch wel ergens bang voor? 

Een gruwelijk leuke les voor groep 3 en 4. 


Een les op maat? Dat kan! 

Ik maak graag een dansles rondom een boek dat binnen het thema in de klas past.

De kus

een lief verhaal over de kus van oma die groter en groter wordt en waar iedereen zo blij van wordt!

Voor kleuters en groep 3


Beer is op vlinder   

Beer en vlinder vinden elkaar zo mooi en lief! Ze kijken naar elkaar en dansen samen hun lievelingsdans. De haas ziet het en kan het niet geloven! Hij gaat snel naar slak om het te vertellen, en ja...die wil het natuurlijk ook graag zien.

Een liefdevol verhaal voor kleuters en groep 3


nu boeken


Wekelijkse dansles op school


Deelnemen aan wekelijkse lessen binnen schooltijd geeft kinderen de kans om zich zowel kunstzinnig als sociaal emotioneel én sportief te ontwikkelen. Dans! bied dus meer dan alleen een leuke dansles! 

Meer informatie? Klik hier


Individuele danscoaching

Voor kinderen die veel in hun hoofd zitten (hoogbegaafd zijn, piekeren, analyseren en veel denken), een houterige motoriek hebben, meer lichaamsgevoel zouden kunnen ontwikkelen, voor wiebelkonten, kinderen die sociaal wat onhandig zijn, kinderen die hoogsensitief zijn of onzeker, faalangstig, sociaal onhandig of boos en... van muziek houden!

Bij individuele danscoaching gaat een kennismakingsgesprek met de ouders vooraf, om samen de doelen van de coaching vast te stellen. De danssessies zijn alleen met het kind in een veilige en afgeschermde ruimte, zonder ouder(s). We spreken onderling af hoe het traject gaat verlopen.

Danscoaching in een klein groepje

Een serie danslessen rond een thema, zoals verlegen zijn en faalangst, grenzen respecteren en grenzen aangeven, sociale vaardigheden, boos zijn. De  groepjes worden klein gehouden (rond de 4 a 5 kinderen) om veiligheid te waarborgen.