Dansverhalen:

Dansverhaal: Wij gaan op berenjacht

Voor peuters vanaf 2,5 jaar en kleuters. We gaan op berenjacht en dat is hartstikke spannend! Ga je mee? Durf je?

Dansverhaal: de mooiste vis van de zee

Voor kleuters

durf jij je schubben net zo mooi te laten schitteren als Regenboog?

Dansverhaal: Het gouden blad

Voor kinderen van de onderbouw t/m groep 4. Een dansverhaal voor in de herfst, nav het prentenboek Het gouden blad.Dansverhaal: Bang Mannetje

 

Bang Mannetje is eigenlijk voor alles bang. Hij wil graag een Minder Bang Mannetje worden. Ga je mee naar de Toverboom, misschien weet die wel raad! Een dansverhaal voor kleuters over bang zijn en moed verzamelen.

JA! ik wil een dansles!

Dansverhaal: De koning en het kind

Voor kinderen van groep 5 en 6. Een kerstverhaal over macht en vriendschap

Dansverhaal: het boompje

Voor kinderen van groep 1, 2 en 3. Een kerstverhaal over een klein boompje dat maar niet tevreden kan zijn met zijn naaldjes.


Dansverhaal: de kus

een lief verhaal over de kus van oma die groter en groter wordt en waar iedereen zo blij van wordt!

Voor kleuters en begin groep 3

Dansverhaal: naar het boek Beer is op vlinder   AANRADER!!

Beer en vlinder vinden elkaar zo mooi en lief! Ze kijken naar elkaar en dansen samen hun lievelingsdans. De haas ziet het en kan het niet geloven! Hij gaat snel naar slak om het te vertellen, en ja...die wil het natuurlijk ook graag zien.

Een lief en liefdevol verhaal voor kleuters en groep 3


nu boeken

Individuele danscoaching

Voor kinderen die veel in hun hoofd zitten (hoogbegaafd zijn, piekeren, analyseren en veel denken), een houterige motoriek hebben, meer lichaamsgevoel zouden kunnen ontwikkelen, voor wiebelkonten, kinderen die sociaal wat onhandig zijn, kinderen die hoogsensitief zijn of onzeker, faalangstig, sociaal onhandig of boos en... van muziek houden!

Bij individuele danscoaching gaat een kennismakingsgesprek met de ouders vooraf, om samen de doelen van de coaching vast te stellen. De danssessies zijn alleen met het kind in een veilige en afgeschermde ruimte, zonder ouder(s). We spreken onderling af hoe het traject gaat verlopen.

Danscoaching in een klein groepje

Een serie danslessen rond een thema, zoals verlegen zijn en faalangst, grenzen respecteren en grenzen aangeven, sociale vaardigheden, boos zijn. De  groepjes worden klein gehouden (rond de 4 a 5 kinderen) om veiligheid te waarborgen.