Heb jij af en toe een aanmoediging nodig als ouder?

Ja natuurlijk!

Iedere ouder heeft dat nodig! Het opvoeden van je kinderen is namelijk een hele uitdaging. Voor veel ouders zelfs een heel pittige uitdaging. De meeste ouders hebben te maken met dagelijks terugkerende struggles. Misschien herken je het wel: je kind(eren) op tijd aangekleed en gevoed naar de opvang of school, de strijd die je iedere dag voert om er een hap groente in te krijgen of het eindeloze klagen als er opgeruimd moet worden. Je wil niet iedere keer de strijd aangaan, je wil ook niet dreigen en chanteren met iets lekkers of extra schermtijd. Hoe doen anderen dat nou, vraag je je af. Wat doe ik fout?

Je pakt jezelf na iedere 'situatie' of struikelmoment weer op en gaat weer door. Als een dappere strijder. Ook ouders die niet veel (of helemaal geen) strijd ervaren met hun kind vragen zich regelmatig af of ze het wel goed doen.

Na het lezen van het gratis e-book (SCH)OUDERKLOPJES begrijp je waarom jij regelmatig een schouderklopje verdient als ouder. Van jezelf of van een ander. Want lieve moeders, vaders en mede-opvoeders, wát een klus klaren jullie! Nu je hier op deze pagina bent aangekomen is het eerste (sch)ouderklopje al op zijn plaats:

naar het e-book

De (Sch)ouderklopjes kaartenset

De kaartenset is verdeeld in verschillende categorieën:

ja! ik wil het e-book!De kaarten moedigen je aan in jouw ouderschap.  Ze nodigen je uit om na te denken, te voelen en te ervaren wat jouw ouderschap met jou doet. Er zijn kaarten die je aanmoedigen tot nadenken, andere kaarten raken je diep in je hart, geven je een glimlach of juist niet, sommige kaarten werken ondersteunend, andere halen je uit je comfortzone en confronteren. Voor iedereen werken de kaarten weer anders! Eén ding is zeker, deze kaarten raken jou in jouw ouderschap als vader, moeder of mede-opvoeder en zetten je in beweging.

 Manieren om (Sch)ouderklopjes te gebruiken: beweeg en beleef jezelf!

- je leest een kaart en de tekst spreekt jou op dat moment aan? De tekst 'roept' je, als het ware. Dat is een goed kaartje met precies dát goede onderwerp om eens mee 'bezig' te gaan. Zet 'm ergens neer, hang hem op de koelkast, stop hem in je portemonnee of je binnenzak; iedere keer als je 'm tegen komt zet het je even 'aan'.

-je neemt de tekst en het onderwerp gedurende de dag of een week met je mee in je gedachten, denkt er eens over na en wordt je bewust van je gedachten, gevoelens, emoties, gedrag

-je maakt het kaartje tot onderwerp van gesprek met je partner of een mede-opvoeder.

-je maakt er een collage, tekening of schilderij bij.

-je schrijft er over in een dagboek of in briefvorm aan je kind(ere) of partner

-je leest de uitgebreide uitleg bij de tekst (een paar keer) door en gaat aan de slag met het vergroten van jouw kennis over bewust ouderschap, want jij wil je vaardigheden als bewuste ouder graag ook uitbreiden!

(Sch)ouderklopjes in je mailbox?

Ja! dat wil ik!

Je krijgt een (Sch)ouderklopje mét daarbij de  uitgebreide beschrijving in de inspiratiebrief die een paar keer per kwartaal verzonden wordt.

Als je je mailadres opgeeft kom je op de mailinglist van Evacoaching en geef je daarbij toestemming om ook andere relevante mail van Evacoaching te ontvangen.

                                                                                                 ik schrijf mij in!


Een deep-dive naar een meer ontspannen en bewust ouderschap!?

Wil jij graag een bewuste ouder worden en ben je geïnteresseerd in bewust ouderschap en gemotiveerd om je kennis en vaardigheden als ouder te verbeteren en uit te breiden? Wil het succes van bewust ouderschap gaan ervaren? Dan is de volgende online cursus iets voor jou!

De online 7 daagse Bewust ouderschap

Het succes van een ontspannen opvoeding begint bij de beweging en beleving van jou!

In deze 7 daagse :
- leer je wat bewust ouderschap inhoudt en hoe jij daar vorm aan kunt geven.
- wordt je je bewust van jouw eigen talenten en kracht als ouder van jouw kind(eren)  
- ontspant je in je rol als ouder. 

Je kunt de 7 daagse helemaal op jouw eigen tijd en eigen manier doen!

Dit is wat je krijgt:
-Iedere dag een mail, 7 dagen lang
-Iedere dag een werkblad die je op jouw eigen tijd en eigen manier, zo intensief als je maar wilt, kunt doen.


ik schrijf me meteen in!