Beweeg en beleef jezelf
 
Op weg naar bewust Zijn

Hallo lieve ouder, verzorger, mede-opvoeder!

Wat fijn dat je hier een kijkje komt nemen. Je bent vast nieuwsgierig, of je hebt vragen over je kind(eren) en je zoekt. Je zoekt naar een manier om ergens verbetering in te krijgen. Je wilt ergens vanaf of je wil er iets bij. Je wil dat er iets verandert!

Het is mijn missie om kinderen en hun ouders de weg te wijzen naar zichzelf en elkaar.

Ik ga ervan uit dat de meeste kinderen goed zelf weten wat ze nodig hebben en de meeste ouders als beste weten wat hun kind nodig heeft. Als jullie het zelfvertrouwen (weer) kunnen vinden om je eigen oplossingen in te zetten dan is mijn missie geslaagd!

In alles wat ik doe staat het volgende motto centraal:

Beweeg en beleef jezelf! op weg naar bewust zijn

Beweeg en beleef jezelf op alle niveaus: fysiek (ervaren en doen), mentaal (denken), energetisch (voelen en gewaarworden) en spiritueel (niveau van de ziel).

Ik help je (weer) in beweging te komen, op weg naar jouw eigen manieren en oplossingen en je bewustzijn te laten groeien. Ik help je op weg om te voelen dat je lichaam jouw eigen veilige thuis is, je wijze raadgever en je super geavanceerde voertuig. Ik help je om zelf jouw beste eigen stuurman/-vrouw te zijn.

Dansen als manier om je bewustzijn te vergroten: Dans!

Informatie over de methode Dans!? Klik op de afbeelding. 

Voor het aanbod Dans! klik hier en hier

Inspiratie brief voor ouders

Een paar keer per kwartaal  inspiratie en aanmoediging over bewust opvoeden ontvangen? 

schrijf mij in voor de inspiratiebrief


(Sch)ouderklopjes

e-book en kaarten

       meer info: ga naar (Sch)ouderklopjes

download e-book


Luisterkind is luisteren met liefde:

  Liefdevolle energetische afstemmingen volgens de methode Luisterkind 

 www.luisterliefde.nl

iedere 10e van de maand
gratis mini
luisterkind afstemmingen! 


www.luisterliefde.nl


Kindercoaching en ouderbegeleiding

In een coachingstraject werken we  aan de verbetering van het probleem dat wordt ervaren. De manier waarop dat gebeurt wordt volledig afgestemd op wat het kind wil, kan en nodig heeft. In beweging komen door praten, tekenen, dansen, wandelen, stil zijn, massage, meditatie, luisteren naar muziek, het schrijven van een verhaal, kunstjes doen of spelen...alles is mogelijk

Het komt regelmatig voor dat niet zozeer het kind het probleem ervaart maar de ouders wel. In dat geval coach ik de ouders! Meer informatie vind je op de pagina  kindercoaching


 

Danscoaching Dans!

Dans! is een krachtig en prachtig middel om in beweging te komen, niet alleen van buiten, maar ook van binnen! De verbinding van coaching en dans noem ik 'Dans!'

In Dans! gebruik ik elementen uit dansexpressie, biodanza, kindermassage, braingym, mindfulness en meditatie.

Dans! is dansen met betekenis. Oefeningen die aansluiten op jouw thema en jouw vragen en behoeften. Samen met de muziek, zorgen ze voor een intense beleving. De oefeningen worden steeds gereflecteerd tussendoor om te zorgen voor bewustwording.

Ben je nieuwsgierig geworden? meer informatie over Dans! vind je hier!  Het actuele aanbod van losse workshops, danslessen en individuele danscoaching vind je hier

En klik op de afbeelding voor een filmpje!

 Klik op de afbeelding voor een informatief   filmpje over Dans! op de basisschool

 


Leerkrachtbegeleiding: coaching op de werkvloer

Ben jij leerkracht en verlang jij naar meer rust, gezelligheid in de klas en een goede relatie met ALLE kinderen, wil je aan het einde van de dag nog energie overhouden? Ik kom heel graag in de klas om jou te helpen helemaal in je kracht te komen! 

Een warme groet, 

Eva