laat liefdevolle verbinding met jezelf en elkaar groeien
 
'Er is geen weg naar een goede relatie, een goede relatie is de weg.'

Welkom bij Evacoaching

voor een ontspannen en verbonden gevoel

 

Hallo lieve ouder, verzorger, opvoeder!

Wat fijn dat je hier een kijkje komt nemen. Je bent vast nieuwsgierig, of je hebt vragen over jezelf, de opvoeding, je kind(eren) en je zoekt. Je zoekt naar antwoorden en oplossingen. Je wilt ergens vanaf of je wil er iets bij. Je wilt iets veranderen!

Het is mijn missie om kinderen en hun ouders inzicht en bewustzijn te geven in hun eigen potentieel en de liefdevolle verbinding met jezelf en elkaar te laten groeien. 

Ik coach kinderen en hun ouders tot ze ontspannen zelf weer verder kunnen.

Oudercoaching

Ik ben ervan overtuigd dat ouders zelf weten wat het beste is voor hun kind maar soms hulp nodig hebben om weer bij zichzelf, en bij hun eigen oplossingen te komen. Daarom begin ik graag bij jullie, ouders! Je kunt meer lezen op de pagina  oudercoaching

Kindercoaching

Ik werk ook met kinderen in mijn praktijk of op school.  Ik ben gespecialiseerd in het jonge kind dat via spel en spelen vaardigheden kan oefenen en gebeurtenissen kan verwerken. Op de pagina  kindercoaching lees je hier meer over.

Dansen met Eva

Dansen is een heerlijk middel om tot ontspanning te komen. Vanaf 26 september start ik mijn eerste groep met kinderen van 6-9 jaar die het dansen gaan ontdekken. Dat doen ze samen met de dieren uit het boek: 'Zullen we dansen?' meer informatie over dansen met Eva vind je  hier.                                                                                               

Eva