Beweeg en beleef jezelf
 
 

Hallo lieve moeder,

Herken jij je hier in?:

* hebt stress, een opgejaagd gevoel

* je denkt dat je altijd wel ergens tekort schiet

* je bent vaak geïrriteerd, wordt snel boos op de kinderen en baalt daarvan

* hebt aan het einde van de dag uitgeblust en hebt geen energie meer om iets leuks te doen

* mist tijd voor jezelf

* doet dingen omdat dat 'moet' of 'hoort'  en zou dat anders willen.

* mist verbinding met je partner

* hebt zorgen over je kind

* hebt geen zin meer in gezeur en strijd

Je hebt behoefte aan rust, ontspanning, samenwerking en gezelligheid in je gezin. Waar begin je? En hoe?

Mijn wens is dat moeders goed voor zichzelf zorgen en (weer) verbinding krijgen met hun eigen authentieke zelf, om van daaruit een liefdevolle relatie met zichzelf en anderen te hebben.

Verbeter de situatie en begin bij jezelf: als jij niet goed voor jezelf zorgt, kun je ook niet goed voor je kinderen zorgen. En ook niet voor je partner, vrienden, werkgever.... Als moeders zetten we onszelf maar al te graag op de tweede of derde plaats. De kinderen staan voorop. En die plek gunnen we ze, want we houden immers zielsveel van hen!

' Als de kinderen het leuk hebben dan heb ik het ook leuk,' zeggen veel ouders.

Dat klinkt als een capitulatie aan jezelf. Het is tegen jezelf zeggen: mijn tijd komt wel weer. Als de kinderen groot zijn. Je negeert de  behoeften die jij zelf op dit moment hebt en verbreekt daarmee de verbinding met jezelf. En laat nou die liefdevolle verbinding met jezelf basis zijn voor een liefdevolle verbindingen met de mensen om je heen...

Hoe zou het zijn als je krijgt waar je behoefte aan hebt?!

* Tijd voor jezelf! Ben jij de moeder, de vrouw, de partner, de werknemer die je wil zijn? Maak je genoeg tijd voor jezelf vrij?

* Genieten! Dingen doen die jij echt leuk vindt.

* Uitgerust en ontspannen zijn!

* Liefdevolle verbinding, saamhorigheid en samenwerken ervaren!

Dans! en ont-moet!

Binnenkort organiseer ik ont-moetingsbijeenkomsten speciaal voor moeders, waarin jij JEZELF mag zijn in plaats van een goede moeder, gezinsmanager, fijne collega of... Weet je zonder al jouw rollen nog wel wie jij bent en hoe dat voelt?

Bij Dans! zet jij jezelf in beweging om lekker helemaal bij jezelf te komen. We ontmoeten elkaar met thee, koekjes en gezelligheid, om daarna in stilte in beweging te komen. Door dansen ga je uit je hoofd en kun je in je lichaam zakken, naar je gevoelens en impulsen van dat moment. Je leert geen pasjes of choreografieën maar beweegt zoals jij wilt en je op dat moment voelt. In de dansworkshop dansen we op wereldmuziek die zorgvuldig wordt uitgekozen bij de oefeningen. Afwisselend dans je samen en op jezelf, waarbij plezier, creativiteit, ontspanning en verbinding centraal staan.

Wil je meer weten over Dans! Ga dan naar  de pagina Dans! 

Hou voor data en locatie deze website in de gaten of bezoek mijn facebookpagina: evacoaching of instagram: evadanscoach