Beweeg en beleef jezelf
 
 

 Hallo, ik ben Eva                             

Ik ben iemand die vanuit hartstocht werkt en leeft. Ik hou van schrijven, dansen,  en van spelen met dat wat zich aandient

Ik ben moeder

Van twee mooie dochters, die mij iedere dag een spiegel voorhouden en waar ik enorm veel plezier mee heb.

Ik ben juf en kindercoach

In mijn werk in het basisonderwijs en heb mij voortdurend ingezet voor verbetering en vernieuwing van de begeleiding van kinderen. Ik wil horen wat een kind echt te zeggen heeft, zien wat een kind echt wil en echt nodig heeft. Dat weet een kind zelf het beste, ook al kan het dat niet altijd vertellen of duidelijk laten zien. Kinderen in deze tijd hebben een hoog bewustzijn en ontwikkelen zich volgens hun eigen route. Kinderen zijn in toenemende mate sensitief.  Dat vraagt om een echte en open communicatie.  Vooral het steeds aansluiten bij de behoeften van kinderen heeft mij van leerkracht op het pad van coach gebracht.